ROZETKA відкривається у Львові (ФОТО)

Новини 18 Травня, 2020 1 237

ROZETKA відкривається у Львові. Фото: ROZETKA.

Один із найбільших українських ритейлерів продовжує розширювати географію своєї присутності в регіонах.

18 травня ROZETKA відкриває перший шоу-рум у Західній Україні. Він розмістився на проспекті Червоної Калини, 36, у Львові.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу магазину.

Торговельна зала займає площу 330 кв. м, тут розташований магазин із базовим асортиментом товарів (продукти, дрібна електроніка), велика зона видачі інтернет-замовлень, в тому числі габаритних, примірочна та відділ сервісної підтримки, де можна оформити повернення або заміну товару, скористатися послугами ремонту або налаштування електроніки.

«Під час карантину в ROZETKA з’явилося дуже багато клієнтів, які раніше не купували онлайн. Переважна більшість із них — мешканці регіонів. Тож природно, що ми хочемо бути до них ближче, надавати максимально комфортний сервіс і можливість зручно купувати будь-що з трьох мільйонів товарів, представлених на ROZETKA

За останні шість місяців ми відкрилися у Дніпрі, Житомирі, Чернігові, Білій Церкві, Ірпені, збільшили присутність у Києві. Другу точку видачі у Львові відкриємо вже 29 травня», – коментує Євген Образок, директор із маркетингу ROZETKA.

Коментарі

Позначки: ,