Розбій серед білого дня: на площі біля львівського вокзалу житель Волині став жертвою молодика із Закарпаття

Новини 14 Березня, 2019 24

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Львові серед білого дня  молодик із Закарпаття скоїв розбійний напад на пасажира залізниці.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у львівській області, у Залізничний відділ поліції 13 березня звернувся 37-річний мешканець Волинської області Чоловік повідомив, що близько 14.00 на площі Двірцевій у Львові невідомий зловмисник завдав йому удару по голові, від чого він втратив свідомість. Прийшовши до тями, чоловік виявив відсутність наплічника та інших особистих речей, серед яких були гаманець з грошима, документи, банківські картки та інше.

Як встановили оперативники кримінальної поліції на станції «Львів» Залізничного відділу поліції, до вчинення злочину причетний 19-річний мешканець Закарпаття, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає  покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: , ,