Росія заявила про відведення військ від кордонів України

Новини 29 Січня, 2022 712
Росія заявила про відведення військ від кордонів України

Війська та авіація Західного військового округу Російської Федерації завершили планову перевірку бойової готовності і повертаються на місця базування.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на Прямий, про це заявили у прес-центрі військового округу

Водночас там зауважили, що наразі продовжуються заходи бойової підготовки на полігонах.

“Усі завдання, що стоять перед військами у рамках перевірки боєготовності, виконані у повному обсязі. У нас продовжуються планові заходи бойової підготовки на полігонах. Попереду цілий комплекс заходів, включаючи двосторонні тактичні навчання із залученням авіації та систем ППО”, — заявив командувач військами ЗВО Олександр Журавльов.

Підрозділи бригад звʼязку, передові загони інженерних підрозділів, а також радіаційного, хімічного та біологічного захисту (РХБЗ) теж повертаються до пунктів постійної дислокації.

Зазначається, що після повернення техніку та озброєння поповнять необхідними запасами паливно-мастильних матеріалів, ракет та боєприпасів, які були витрачені під час тактичних навчань.

Як відомо, з огляду на загрозливу ситуацію на кордоні України й високу ймовірність вторгнення Росії міжнародні партнери розпочали евакуацію послів з України.

Коментарі

Позначки: , ,