Росія та ОПЗЖ ніколи не будуть друзями України, – Ігор Самардак

Новини 10 Листопада, 2020 386

Ігор Самардак. Фото: Четверта студія.

Влада президента Володимира Зеленського повинна зрозуміти, що Росія та “Опозиційна платформа — За життя” ніколи не будуть друзями України.

Про це під стінами Галицького районного суду міста Львова, де проходив суд над Софією Фединою та Марусею Звіробій, заявив екс-голова Яворівської РДА Ігор Самардак, пише Четверта студія.

За його словами, Зеленський судить свій шлях стати українцем.

“Смішно, коли недолуга зелена влада збирається знайти проблему там, де її немає. Софія Федина та Маруся Звіробій радили пану-президенту те, над чим він не задумався… Його змусить задуматись над цим життя. Влада повинна зрозуміти, що Росія та ОПЗЖ ніколи не будуть друзями України. У них ніколи не було друзів та колег, бо вони все перетворюють у сміття. І якщо Володимир Олександрович наслідуватиме такий шлях – він сам стане сміттям.

Зрештою, Зеленський судить сам себе, він судить свій шлях стати українцем. У президента є цей шанс, але, якщо він рухатиметься у напрямку Московії, то переросте у малороса. Володимир Олександрович, вчіть історію, історія штука вперта, у Вас є можливість виправитись. А ми вистоємо: у нас є Порох і ми дамо вогню”, – наголосив Ігор Самардак.

 

Коментарі

Позначки: , , ,