Росія продовжить бомбити Київ, Одесу, Харків та Львів, – Салліван

Новини 06 Квітня, 2022 255

Росія планує поширити свої сили ще глибше в Україну. Також країна-агресор продовжить наносити авіаудари по містах України.

Про це заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає CNN.

«Щоб захистити будь-яку територію, яку вона захоплює на сході, ми очікуємо, що Росія потенційно може поширити свої сили та присутність ще глибше в Україну, за межі Луганської та Донецької областей», – сказав журналістам Джейк Салліван.

Салліван додав, що це наміри та плани РФ. Також за його словами, США очікують, що Росія продовжить наносити авіаційних і ракетних ударів по Україні, у тому числі по таких містах як Київ, Одеса, Харків та Львів.

Радник президента наголосив, що мета Росії – послабити Україну «настільки, наскільки це можливо».

Нагадаємо, що Путін, ймовірно, не відмовився від спроб захопити Київ, навіть попри те, що в останні дні Росія переключила свою увагу на південну і східну Україну. Про це кажуть  американські та західні офіційні особи.

Нагадаємо, що Київ і Харків потрапили під масовані обстріли ворога з першого дня вторгнення 24 лютого. По Львову ракетні удари наносилися тричі – 18 березня та двічі за день 26 березня. По Одесі били ракетами 3 квітня.

Коментарі

Позначки: