Романтик Golubenko випускає свій перший повноформатний альбом

Новини 02 Березня, 2024 51

Романтик Golubenko випускає свій перший повноформатний альбом

“Мені потрібно дещо сказати”

Майже рік тому співак Golubenko випустив свій дебютний мініальбом під назвою “Сентиментальність”, а сьогодні, 1 березня, співак випускає свій перший повноформатний альбом. До його складу увійшло 9 треків: Вона прийшла, Запитай, Як мені, Рими, Назавжди, Тепло лиш тобі, Розбуди в мені любов, Станції, Завтра.

Фокус-треком став – “Назавжди”.

Артиста вважають романтиком не без причини. Почуття й емоції, які людина переживає у романтичні моменти, пронизують майже кожну його пісню. Цей альбом не став виключенням.

“Мені потрібно дещо сказати” – це збірка думок, які наповнюють тебе, коли ти бачиш ту саму людину і відчуваєш почуття закоханості”, – коментує Golubenko

Фокус-трек “Назавжди” розповідає історію, де головний герой хоче зберегти останні миті радості та щастя, навіть у світлі неминучого розставання.

У альбомі зустрічається одна вже відома прихильникам творчості Давида пісня “Запитай”, але всі інші вісім композицій є абсолютно новими творами, які ще не були представлені у медіа просторі. Крім того, альбом містить один спільний трек під назвою “Станції”, який виконується разом зі співаком typeled. Це емоційна балада, що розповідає про болісну розлуку з коханою людиною та надію на возз’єднання.

Цікаво, що всі пісні у цьому альбомі (за винятком спільного треку) були написані та повністю створені безпосередньо артистом.

Слухати альбом за посиланням.

Коментарі

Позначки: