Роман Демчина продає ПП “Рома”

Новини 11 Червня, 2020 1 942
На Яворівщині розікрали кошти, призначені для ремонту доріг. Фото: відкриті

“Для людей, які цікавляться дорожнім будівництвом не є таємницею, що в цю галузь повернулись старі-добрі схеми, до яких я не хочу мати абсолютно ніякого відношення”

Депутат Львівської обласної ради Роман Демчина продає ПП “Рома”.

Як пише Четверта студія, про це Демчина повідомив у Фейсбуці.

“Дуже довгий пост, але тут йдеться про одне з найважчих рішень в моєму житті. Я продаю ПП «Рома». Для людей, які цікавляться дорожнім будівництвом не є таємницею, що в цю галузь повернулись старі-добрі схеми, до яких я не хочу мати абсолютно ніякого відношення. Звичайно, можна боротись. Можна скаржитись в Антимонопольний комітет, писати листи до керівництва держави, судитись. Я приклав максимум зусиль. Але запалу та бажання до того щоразу стає все менше та менше”, – написав Демчина.

Як наголошує Демчина, взагалі дуже важко щось доводити людям, які не розуміють необхідність прозорої, ринкової конкуренції.

“Набридло пояснювати чиновникам, що очікувати відкат – це не єдине, для чого вони є на своїх посадах. Надзвичайно набридло за кожну нашу роботу пояснювати нащадкам ОБХССників, що ми не крадемо, а закладеної в кошторис маржі достатньо для розвитку і комфортного життя. Таке враження, що в наших державних мужів є якесь змагання «хто зробить всім гірше». А інвестиційна няня для вітчизняних підприємців не передбачена. Чи, можливо, вона є, але для вибраних? Чесно, я вже не маю, ні бажання, ні здоров’я працювати в настільки важкій сфері, а тому я прийняв рішення продати ПП «Рома». Якщо комусь цікаво купити за ринкову вартість робочий бізнес – пишіть, дзвоніть, заходьте особисто”, – пояснив Демчина.

Він додав, що підприємство на балансі має сучасний офіс, близько 100 одиниць робочої, доглянутої будівельної техніки, в тому числі суперсучасний ресайкл, автопарк нових самоскидів європейського виробництва, сучасну європейську фрезу, асфальтовкладачі, котки, трактори, УЯР та багато іншого. Також є фактично новий асфальтобетонний завод, піщаний кар’єр, працює виробництво залізобетонних виробів. Налагоджена логістика, робота офісних відділів та є позитивна кредитна історія. На підприємстві працює понад 200 офіційно влаштованих працівників, немає необслужених боргів та актуальних судових спорів. Є документально підтверджений досвід виконання майже всіх видів дорожніх та супутніх до них робіт. Бізнес робочий та прибутковий.

“Це справа всього мого життя, в яку я вклав практично весь свій час, здоров’я, сили та енергію. Я працював над ПП «Рома» більше 25 років в режимі, коли навіть неділя є робочою, а сім’я весь час на другому плані. Для допуску на перші значні публічні закупівлі я закладав банку власний будинок, а коли були фінансові труднощі – то просив навіть накопичення дітей, щоб дати зарплату працівникам у тяжкі часи. Тепер, я думаю, що заслужив на відпочинок. Особливо, коли ситуація в державі натякає, що чесному бізнесу буде важко. Тому, якщо є бажаючі купити прибуткове, робоче підприємство – запрошую до нас в гості. Особисто проведу екскурсію та покажу що й до чого. Адреса: м. Жовква, вул. Дорошека, 9. Кому не важко – зробіть репост. Я розумію, що такі речі не продаються в фейсбуці, але силу репосту ще ніхто не скасував”, – написав Роман Демчина.

Дуже довгий пост, але тут йдеться про одне з найважчих рішень в моєму житті. Я продаю ПП «Рома». Для людей, які…

Опубліковано Романом Демчиною Четвер, 11 червня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , ,