Роксоляна Шимчук підтримала Олега Синютку

Новини 23 Вересня, 2020 1 003

Фото: ФБ/Роксоляна Шемчук

Топові люди Львівщини підтримують Олега Синютку, як кандидата на міського голову Львова.

Як пише «Четверта студія», про підтримку Олега Синютки, як майбутнього мера Львова, заявила відома дизайнера Роксоляна Шемчук. Про це вона написала на своїй сторінці у ФБ.

Як зазначається у дописі Роксоляни Шемчук, підтримую Олега Синютку, як майбутнього мера Львова тому що «дуже поважаю його як політика, патріота, досвідченого управлінця, ефективного керівника, професіонала і, в першу чергу, як людину».

Як зазначає Роксоляна Шемчук, «мені близькі цінності, які він декларує змолоду, а не в догоду моді чи політичним віянням! Вважаю його реально “прохідним” кандидатом, а не таким, що покликаний “засвітитися” чи відтягнути та розпорошити проукраїнський конструктивний електорат.  Не з чуток знаю про змісти, які для нього є важливими і яким він присвячує свою боротьбу та діяльність».

Вона також наголосила, що «свою підтримку Олегу Синютці виказала надзвичайно велика кількість моральних авторитетів міста Лева і багатьох з них я маю за честь називати своїми друзями! Токож я знаю яку сильну команду однодумців Олег зумів згуртувати навколо себе!  А ще! І це важливо! Вважаю, що  Європейська Солідарність, на сьогодні, єдина реальна сила, що здатна протистояти повзучій зеленій тлі і здачі національних інтересів моєї Держави!».

Шановна громадо! Після численних запитань моїх близьких друзів і далеких знайомих я вирішила публічно дати відповіді на…

Опубліковано Роксоляною Шимчук Середа, 23 вересня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , ,