Родини загиблих Героїв Небесної сотні обурені заявами глави ОП, який вважає боротьбу проти сепаратистів «передвиборним піаром»

Новини 04 Липня, 2019 727

Фото: hadiach-library.blogspot.com

Ми, рідні загиблих Героїв Небесної сотні під час Революції Гідності, глибоко обурені заявами глави Офісу президента Андрія Богдана, який сьогодні захищає вбивць наших дітей та чоловіків. Який вважає, що боротьба проти сепаратистів – це «передвиборний піар».

Про це йдеться у заяві на сторінці ГО «Родини Небесної Сотні» у Facebook.

Як наголошується у тексті, «Клюєв – це не просто сепаратист. Це злочинець, який має сидіти на лаві підсудних разом з Януковичем за страшні злочини проти народу України. Клюєв і такі як він зрадили свою Батьківщину, принесли в Україну війну і смерть. І це – очевидні речі, що не потребують ні доказів, ні обговорень».

Автори звернення зазначають: «ми можемо прийти до вашого нового офісу, щоб подивитися вам в очі, але ви свої навряд чи зможете підняти і подивитися в наші. Ми можемо з вами поїхати до госпіталів, куди досі доставляють наших поранених бійців з фронту. Подивіться в їхні очі. По який бік фронту ви знаходитесь, пане Богдане? Ми ніколи не змиримося з тим, щоб убивці, відсидівши п’ять років у Москві, тепер повернулися до України і називалися народними депутатами. Це плювок в очі народу! Це цинічне знущання над народною пам’яттю.  Запам’ятайте пане Богдане, Майдан виносив всіх ворогів України. Не робіть так, щоб виніс і вас».

Коментарі

Позначки: , ,