Рівненська область не погодилась розміщувати евакуйованих з Китаю українців

Новини 19 Лютого, 2020 932

Фото: ZMINA

Рівненська обласна державна адміністрація заявляє про відсутність можливості проживання українців, евакуйованих з Уханя (Китай), але Київська область вже запропонувала одну зі своїх лікарень. Про це йдеться у відповіді Рівненської обладміністрації Українським Новинам на запит про облаштування в Рівненській області карантинних зон, пише Четверта студія.

“Повідомляємо про відсутність можливості забезпечення необхідних заходів в лікувально-профілактичних закладах області”, – сказано в ньому.

У відповіді зазначено, що згідно з методичними вказівками планування заходів щодо запобігання занесення і поширення в Україні небезпечних інфекційних захворювань, які затверджені наказом Міністерства охорони здоров’я від 12 березня 2007 року, Рівненська область розглядається як територія, яка не має прямих транспортних зв’язків з країнами, неблагополучними по карантинних та інших небезпечних інфекційних захворювань.

 

Зазначається, що державна установа “Центр громадського здоров’я МОЗ зверталася до управління охорони здоров’я Рівненської обладміністрації 10 лютого.

Нагадаємо, літак для евакуації українців з Уханя вилетів з Києва.

Коментарі

Позначки: ,