РФ знову спробує атакувати Київ — Генштаб

Новини 24 Березня, 2022 135

Генеральний штаб ЗСУ повідомляє, що РФ відмовляється від наступальних дій на деяких напрямках, аби атакувати інші, зокрема й Київ.

Пресслужба структури повідомляє, що окупанти також продовжать атаку на Донеччину, все ще сподіваючись повністю окупувати Донецьку й Луганську області.

“Російське військове керівництво здійснює перекидання на територію Білорусі та тимчасово окупованої АР Крим озброєння та військової техніки з військових округів. Мета – здійснення спроби підготовки та реалізації наступальних дій для оточення міста Києва”, – повідомляє Генштаб.

Там зазначають, що РФ починає усвідомлювати, що сил та засобів, які вона виділила на ведення війни проти України, недостатньо для утримування тимчасово окупованих територій нашої держави. Через це окупанти відмовилися від ведення наступальних дій на Волинському, Поліському, Сіверському напрямках – війська РФ, при цьому, намагаються й далі вести розвідку в цих регіонах.

“На Донецькому напрямку противник не відмовляється від ведення наступальних дій, з кінцевою метою здійснення виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей”, – повідомляє Генштаб.

Коментарі

Позначки: ,