Результати ЗНО вже відомі – скільки абітурієнтів подолали поріг “склав/не склав”

Новини 14 Червня, 2019 701
На пробне ЗНО-2020 можна зареєструватися із 3 січня

На пробне ЗНО-2020 можна зареєструватися із 3 січня

Апеляційні заяви щодо результатів ЗНО можна подавати протягом п’яти календарних днів. 

На інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного тестування розміщені результати трьох тестів – української мови та літератури, математики та фізики. Про цей повідомляє Український центр оцінювання якості освіти. Про це інформує 5 Канал.

“На інформаційних сторінках учасників розміщено результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, математики, фізики. Учасники можуть також завантажити картки результатів і скан-копії бланків відповідей з цих предметів”, – йдеться у повідомленні.

У МОН також нагадують, що в разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату учасник зовнішнього незалежного оцінювання може подати апеляційну заяву у письмовій формі до Українського центру оцінювання якості освіти.

ЯК відомо, апеляційні заяви щодо результатів ЗНО можна подавати протягом п’яти календарних днів від дня офіційного оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з певного навчального предмета, враховуючи день оголошення.

Нагадаємо, вчора, 13 червня, експертна комісія Українського центру оцінювання якості освіти визначила пороговий бал “склав/не склав” з української мови та літератури – 23 бали, математики – 11 балів, фізики – 13 балів. Також визначено адаптивний поріг для учасників ЗНО з української мови та літератури, які здобували середню освіту мовою національних меншин, що не належать до групи слов’янських мов, або мовою корінних народів, у 14 балів.

Поріг “склав/не склав” подолали: з української мови і літератури 84% учасників тестування; з математики – 81,83 %, з фізики – 85%. Основна сесія ЗНО з 11 предметів пройшла в Україні з 21 травня по 13 червня.

Коментарі

Позначки: ,