Революція Гідності для ДБР є лише “масовими заворушеннями”, – В’ятрович

Новини 28 Квітня, 2020 379
В'ятрович може не пройти до Ради з партією Порошенка. Фото: Volodymyr Viatrovych.

Фото: Volodymyr Viatrovych

Державне бюро розслідувань, розслідуючи масові вбивства на Майдані, звинувачує активістів Революції Гідності за організацію “масових заворушень” у 2013-2014 роках.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”, про це журналістам сказав народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Володимир В’ятрович.

“За неповних два роки існування ДБР ця структура показала, що напрямок її діяльності суперечить її офіційному гаслу – “Нехай здійсниться правосуддя, щоб врятувати світ”. Саме тому ми стали свідками переслідування такої небезпечної злочинниці як Софія Федина, від слів якої, як виявилось, потерпів аж цілий президент.

Саме тому ми стали свідками того, що ДБР, розслідуючи вбивства на Майдані, прийшло до формулювання звинувачень проти активістів Майдану. Зокрема Тетяни Чорновол, яку звинувачують в умисному вбивстві, організації масових заворушень. Тобто у 2013-2014 роках у нас була не Революція Гідності, а масові заворушення, у яких багато хто брав участь. Саме тому ДБР формулює звинувачення проти п’ятого президента України за те, що він чинив опір російській агресії.

Я сьогодні викликаний на допит за справою, яка, мабуть, дуже сподобається РФ – справі організації міжнародного форуму пам’яті жертв Голодомору в 2018 році. Я тут, щоби почути, чому зловживанням владою є спроба розповісти світові правду про Голодомор. Я тут для того, щоб зрозуміти, на що витрачаються наші кошти у структурі під назвою Державне бюро розслідувань”, – сказав депутат.

Детальніше дивіться у відео:

Коментарі

Позначки: , ,