Ресторан у Львові, в якому масово отруїлось понад 20 осіб, знову приймає клієнтів

Новини 09 Листопада, 2017 46

Панська чарка

Ресторан «Панська чарка», що на вул. Винниченка, 3, після масового отруєння уже близько тижня знову приймає клієнтів. Відповідний дозвіл заклад отримав від Львівського обласного управління Держпродспоживслужби

Заклад усунув усі недоліки і знову працює.

«Їм був наданий припис, що вони повинні зробити, що усунути. Вони це все зробили. І ми провели повторну перевірку та дали дозвіл на роботу далі», – зазначив перший заступник начальника головного управління Держпродспоживслужби Ростислав Волошин.

 

Нагадаємо, внаслідок спалаху гострої кишкової інфекції через вживання їжі під час святкування груп людей та харчування в ресторані «Панська Чарка», з 16 жовтня звернулось за медичною допомогою до закладів охорони здоров’я області 25 осіб, в тому числі 2-є дітей. Розпорядженням першого заступника начальника Держпродспоживслужби у Львівській області була припинена робота закладу «Панська чарка».

У лабораторному центрі МОЗ України повідомили про результати перевірки ресторану: у чотирьох працівників тоді виявили стафілокок, також була знайдена кишкова паличка у заварному чайнику і у харчах.

Як відомо, ресторан «Панська чарка» має стосунок до народних депутатів братів Дубневичів. Зокрема, згідно даних одним із бенефіціарних власниківТзОВ «Глинянська вежа», що володіє закладом, є дружина Богдана Дубневича – Тетяна.

Коментарі

Позначки: ,