Репресії проти Порошенка – це страх влади перед лідером опозиції, – Чийгоз

Новини 28 Лютого, 2020 885
Ахтем Чийгоз

Ахтем Чийгоз

Влада своїми репресивними діями проти п’ятого Президента України Петра Порошенка демонструє свій страх і невпевненість перед ним.

Про це заявив народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Ахтем Чийгоз на акції на підтримку Петра Порошенка під Державним бюро розслідувань, пише “Четверта студія” на прес-службу партії.

«Останнім часом мене не залишає тривожні відчуття і аналогії, які передували війні на сході. Аналогії з періодом часів Януковича. Часи коли переслідувалися патріоти України, коли переслідувались кримські татари за бажання свободи, за бажання жити в вільній державі. Останнім часом ми спостерігаємо щось побідне», – наголосив політик.

Політик зазначив, що влада боїться Петра Порошенка тому і включила на повну репресивні методи боротьби проти нього.

«Нова влада робить все можливе, аби прибрати з політичного поля свого головного опонента. А роблять вони це через правоохоронні органи, які все більше застосовують репресивні механізми для переслідування патріотів, волонтерів, наших військових», – зауважив політик.

Народний депутат закликав українців бути активними і ставати на захист майбутнього країни.

«Думаю, що настав час коли ми маємо всі підійнятися і на весь голос заявити, що реванш не пройде. І що ми ніколи не перестанемо боротися за незалежну Україну», – наголосив він.

І додав, що люди в Криму також чекають боротьби за країну, а не загравань з Путіним.

Коментарі

Позначки: , ,