Рейтинг Зеленського не врятує ні перезавантаження уряду, ні парламенту, – Портников

Новини 11 Липня, 2020 1 968
Зеленський із Садовим пив каву. Фото Христина Процак

Зеленський із Садовим пив каву. Фото Христина Процак

Віталій Портников заявив, що рейтинг президента України Володимира Зеленського не зможе врятувати ніхто і ніщо

Про це Портников розповів у етері програми “Суботній політклуб” на Еспресо.TV, пише “Четверта студія”.

За його словами, навіть, якщо б Володимир Зеленський був би ефективним президентом, у нього все одно був би дуже маленький рейтинг.

“Насправді, рейтинг Володимира Зеленського не може врятувати ніхто і ніщо – ні перезавантаження уряду, ні перезавантаження парламенту. Навіть, якщо б Володимир Зеленський був би ефективним президентом, у нього все одно був би дуже маленький рейтинг. Тому що президент Зеленський – президент різноспрямованих очікувань. Проросійські виборці бажають одного, проукраїнські – іншого, виборці, які не можуть визначитися, проросійські вони чи проукраїнські, чи взагалі має значення у якій країні вони живуть, бажають третього”, – сказав Портников.

На його переконання рейтинг Зеленського падатиме й надалі.

“Неможливо ухвалити рішення, яке б задовольнило ці три сегменти електорату Володимира Зеленського. Будь-яке рішення, яке ти ухвалюєш, не подобається, принаймні, двом частинам цього сегменту. Тому рейтинг падає. А якщо ми говоримо, що ще й маємо справу з неефективністю, з епідемією коронавірусу, з падінням життєвого рівня, із систематичним невиконанням бюджету та соціальними проблемами, які з цього виникають, то рейтинг, звичайно, буде падати і падати”, – додав Портников.

 

Коментарі

Позначки: , , ,