Рейтинг Петра Порошенка впевнено зростає

Новини 22 Лютого, 2019 45

Порошенко зібрав засідання РНБО / фото УНІАН

Рейтинг кандидата в  президенти Петра Порошенка впевнено зростає. Про це під час брифінгу партії “Блок Петра Порошенка” заявив речник виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв. Трансляцію вів “Прямий“.

“Кандидат і команда наполегливо працюють над зміцненням образу Порошенка. І по всіх цих соціологічних опитуваннях, які ми сьогодні аналізуємо він впевнено виходить до другого туру з Зеленським і рейтинг Порошенка поступово зростає”, – розповів Медведєв.

Він пояснив, які фактори впливають на ріст рейтингу Петра Порошенка.

“По-перше Порошенко доволі переконливо, попри потужну хвилю інформаційної війни проти, зміг прозвітувати за ту роботу, яку він робив протягом років свого президентства. По-друге в останні тижні він впевнено демонструє себе в ролі ефективного Верховного головнокомандувача і лідера української дипломатії і про що свідчить графік його міжнародних зустрічей останнього часу.

Він, безумовно, на нашу думку запропонував чітку стратегію подальшого розвитку України, де бідність є ворогом не меншим ніж Росія і з огляду не те, що подолано економічну кризу спричинену війною і відкрились перспективи для наступу на бідність і для її подолання. Тут звичайно, ми маємо справу, з доволі жорсткою конкуренцією і доволі великою кількістю інших кандидатів, які пропонують такі прості, і очевидно дуже популярні способи вирішення складних економічних і соціальних проблем, і можливо вони поки що в чомусь виглядають більш переконливими але кампанія тільки починається”, – наголосив Медведєв.

Коментарі

Позначки: