Регіональні еліти отримали чіткий загрозливий сигнал, – Таран про звільнення Кличка

Новини 05 Вересня, 2019 332
Віктор Таран

Віктор Таран

Ситуація із звільненням Кличка з посади голова КМДА набагато гірша ніж здається на перший погляд. Це не просто атака на столицю і на вибір киян. Фактично вчора розпочався наступ Офіса Президента на місцеве самоврядування в країні. Про це у Фейсбуці пише політолог Віктор Таран.

“Напередодні місцевих виборів регіональні еліти отримали чіткий загрозливий сигнал: або на наступних місцевих виборах ви підтримуватимите/обиратимите наших ставлеників, або навіть якщо ваші кандидати переможуть, ми їх знищимо. Тому якщо хочете “вижити” терміново, беріть «дари,» і рухайтесь у бік Офісу Президента і спробуйте домовитись. У противному випадку ваша доля буде ще гірша ніж у Кличка”, – вважає експерт.

З його слів, “звісно, кожний обиратиме свій шлях, але вони повинні памятати, що домовлятися із шантажистами – невдячна справа”.

“До речі, переконаний, що оскільки мова іде про захист місцевого самоврядування в Країні Кличко має повне право розраховувати на підтримку політиків першого ешелону. Ляшко та Гройсман свою підтримку киянам вже висловили. Сподіваюсь підтримають киян партії ЄС, Голос, Самопоміч, Свобода та Батьківщина. Ну і найголовніше. Сьогоднішні події в столиці засвідчили, що нова влада не впевнена, що зможе організувати переможні вибори міського голови. У них банально не має кандидата, який би хоч на половину у своїх рейтингах міг наблизитись до рівня Кличка. Якби була така впевненість у своїх силах, то вони б просто оголосили перевибори у столиці. Тому ставити крапку у цьому протистоянні ще зарано – серйозна боротьба тільки починається”, – написав Віктор Таран.

Ситуація із звільненням Кличка з посади голова КМДА набагато гірша ніж здається на перший погляд.Це не просто атака на…

Опубліковано Viktor Taran Середа, 4 вересня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , ,