Реформа освіти триватиме й надалі, – Мандзій

Новини 25 Березня, 2020 629

Любомира Мандзій. Фото ФБ

Початок 2020 року видається вкрай непростим для усіх нас. Та це не означає, що потрібно опускати руки. Усе якраз навпаки – ще більше працювати, не боятися відповідальності та не забувати, що усі зміни починаються з себе. Рішенням Кабінету Міністрів України від 25 березня мене призначено на посаду виконуючої обов’язки Міністра освіти та науки України. Це справді дуже велика відповідальність.

Про ц е Любомира Мандзій повідомила у Фейсбуці, пише Четверта студія.

“У зв’язку з пандемією коронавірусу та всеукраїнським карантином перед Міністерством стоїть безліч нагальних викликів та проблем. І найважливіше – ми не маємо часу на повільні рішення: нам потрібно реагувати тут і зараз, вирішити питання закінчення навчального року, проведення вступної кампанії та багато іншого. І, не сумнівайтеся, ми ухвалимо всі необхідні рішення.

Окремо хочу наголосити: реформа освіти триватиме й надалі. Бо тяглість і безперервність правильних змін – це те, що ніяк не можна ставити під сумнів. Готова до співпраці з усіма небайдужими”, – написала Мандзій.

Початок 2020 року видається вкрай непростим для усіх нас. Та це не означає, що потрібно опускати руки. Усе якраз навпаки…

Опубліковано Lubomyra Mandziy Середа, 25 березня 2020 р.

Коментарі

Позначки: