Реакція соцмереж на дебати

Новини 05 Квітня, 2019 242

Фото: Facebook/Maryan Shpytak

3 квітня кандидат у президенти Володимир Зеленський викликав чинного главу держави на дебати, які за його умовами відбудуться на НСК «Олімпійський». Петро Порошенко оприлюднив відео-звернення, в якому погодився на пропозицію Зеленського.

Редакція ІА Дивись.info зібрала реакції користувачів соцмереж на таке рішення кандидатів:

У Facebook журналіст Данило Мокрик дещо “передбачив” промову чинного президента:

«Володю, я ознайомився з твоїм викликом. А тепер ти ознайомся, будь ласка, із Законом про вибори Президента. Там про дебати все написано – як, де, коли. Ти прочитай. Знати закони – це дуже корисно, коли збираєшся бути президентом», – описав журналіст можливу відповідь президента у своїй публікації.

У соцмережі українці також похвалили відповідь чинного президента:

«Перший раз коли команда Порошенка справді обіграла команду Зеленського…Виглядає сильніше ніж зрежисований кіношний прохід кандидата по стадіону», – пишуть користувачі.

Деякі користувачі навіть запропонували провести дебати на інших локаціях:

«Пропоную провести дебати на стадіоні Металург. Працює там лише ліфт звичайно, але це таке», – пишуть користувач Facebook з Кривого Рогу.

«Цікаво, а чому дебати не на базарі? Ну от просто посеред Бесарабки. Там де ікра і осоледці. Щоби ближче до народу».

А «родзинкою» дебатів користувачі пропонують зробити тигрів.

Перша заступниця голови Верховної Ради України Ірина Геращенко цікавиться, чи буде на стадіоні й інше шоу.

Пофантазувати який саме буде сценарій дебатів вирішив також речник поліції у Львівській області. «…Жюрі дебатів: Яніна Соколова, Роман Скрипін та Влад Яма», – пише Мар’ян Шпитак.

Без жартів у своєму коментарі обійшовся генеральний директор НСТУ. «Починаємо перемовини з усіма сторонами», – пише Зураб Аласанія.

Втім у соцмережі Instagram вирують зовсім інші пристрасті. Під публікацією Володимира Зеленського свій захват рішенню кандидата висловили відомі артисти, серед яких Kyivstoner, Ольга Полякова, співачка українського походження, яка нещодавно заявила, що «ніколи не була українською артисткою» Віра Брежнєва, скандальна співачка Maruv, актриса Ольга Сумська, та інші.

Втім, і на прихильній Зеленському території, в Instagram знайшлись користувачі, які не в захваті від дії кандидата.

 

Нагадаємо, вже відомо, що ЦВК порахувала 100% голосів виборців, відтак у другий тур офіційно проходять шоумен Володимир Зеленський та чинний президент Петро Порошенко.

Коментарі

Позначки: , , ,