Разумков виключає зупинення роботи ВР після зараження Шахова коронавірусом

Новини 20 Березня, 2020 461
Верховна рада України 9 скликання. Фото: 4studio.

Верховна рада України 9 скликання. Фото: 4studio.

Незважаючи на те, що народний депутат і член депутатської групи “Довіра” Сергій Шахов захворів на коронавірус Covid-19, Верховна Рада не закриватиметься на карантин і продовжить свою роботу, заявив спікер парламенту Дмитро Разумков, пише “Четверта студія” з посиланням на “Інтерфакс-Україна“.

“Я думаю, що Верховна Рада працюватиме. Розумію, що людина, яка заразилася коронавірусом, справді перебуватиме на самоізоляції, дай Бог йому здоров’я, щоб він швидше повернувся в стрій. На роботу самого парламенту, як інституції, це не вплине”, – заявив Разумков в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”.

Спікер парламенту запевнив, що незважаючи на карантин, Верховна Рада продовжує роботу з розробки нових законопроектів у комітетах.

“Ми справді перейшли в режим роботи в комітетах. Це не означає якийсь карантин, закриття або переоблік Верховної Ради, ми працюємо в нормальному режимі, в такому як працювали раніше. Єдине – зменшуємо кількість людей, які збираються в одному приміщенні для того, щоб скоротити ризики зараження, захворювання. За цим принципом живе вся країна. Верховна Рада працює, комітети працюють, я на робочому місці вчора, сьогодні, завтра, післязавтра, сподіваюся, що стільки, скільки працюватиму – стільки і перебуватиму на робочому місці”, – додав Разумков.

Коментарі

Позначки: , ,