Разумков розпочав самостійну гру проти Зеленського

Новини 01 Лютого, 2021 1 037
Дмитро Разумков. Фото: відкриті джерела.

Дмитро Разумков. Фото: відкриті джерела.

Голова ВРУ опублікував пафосне відео про початок роботи Ради. Телеграм-канали пишуть, що Разумков фактично розпочав президентську кампанію

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков опублікував відеоролик про початок роботи п’ятої сесії Верховної Ради ІХ скликання.

Про це пише Четверта студія з посиланням на фейсбук-сторінку Разумкова.

На відео, яке опублікував спікер, він приїжджає до будівлі парламенту, входить у свій кабінет, підписує документи, а потім прямує коридорами Верховної Ради повз портрети своїх попередників до сесійної зали.

Вмостившись у кріслі голови Верховної Ради, Разумков каже: “Починаємо працювати”.

Деякі користувачі у соцмережі відзначили, що цей склад Ради почав свою роботу більше року тому.

Інші запитують, чи можна розцінювати ролик як початок президентської кампанії Разумкова.

Серед іншого на столі глави парламенту можна помітити пляшку з дезінфектором.

Під час брифінгу 1 лютого у ВР Разумков розповів, що ролик присвячений початку роботи нової сесії Ради. За його словами, на його створення не витратили жодної копійки бюджетних коштів, пише УП.

При цьому він додав, що це робота його команди.

На питання, чи не свідчить ролик про створення власної політичної сили, Разумков відповів, що “не варто займатися конспірологією”.

5-та сесія Верховної Ради 9-го скликання розпочне свою роботу 2 лютого 2021 року. Вона триватиме до 23 липня 2021 року. Четверту сесію ВР дев’ятого скликання закрили 29 січня.

Разумкова часто запитують, чи планує він брати участь у президентських виборах. Нещодавно він вперше впритул приблизився до президента Володимира Зеленського у рейтингу довіри. Сам спікер поки що не відповів, чи буде балотуватися.

Разумкова називають головним суперником Зеленського, якщо президент надумає балотуватися на другий строк.

Співрозмовники УП у Раді раніше відзначали, що навколо Разумкова об’єдналися народні обранці різних фракцій, але офіційно заявляти про себе, як про групу, ці нардепи поки що не планують.

Коментарі

Позначки: