Радники Садового проконсультують Львів на 600 тисяч гривень

Новини 13 Червня, 2020 1 426

Фото: Український дощ

Центр розвитку туризму Львова підписав угоди на послуги експертів у рамках програми “Фокус на культуру”. Кожному з шести консультантів заплатять від 10 до 200 тисяч гривень з міського бюджету.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на “Український дощ”, згідно з документацією, понад 48 тис. грн за послуги отримає генеральна директорка “Мистецького арсеналу” Олеся Островська-Люта. Вона має організувати та провести два вебінари для громадських організацій та інституцій культури, а також долучитися до розробки “дорожньої карти виходу музеїв з карантину”.

Другий договір на 45 тис. грн підписали з позаштатним радником міського голови Львова Андрія Садового, експертом у сфері медіа та комунікацій Остапом Проциком. За ці кошти він надаватиме послуги з оцінювання експрес-проєктів конкурсу. Окрім цього, Процик отримає ще 189 тис. грн за послуги SMM.

198 тис. грн перекажуть іншому позаштатному раднику Львівського міського голови художнику Єжи Онуху за консультаційні послуги з питань розвитку підприємництва. Договором передбачено експертну оцінку культурного потенціалу комунальних установ, підпорядкованих управлінню культури.

Ще один позаштатний радник Садового, доктор мистецтвознавства Василь Косів отримає 149 тис. грн за експертні мистецтвознавчі послуги. Наприклад, послуги з експертної оцінки візуальної комунікації в рамках програми обійдуться в 34 тис. грн.

Послуги управління проєктами на 191 тис. грн надаватиме Наталія Дзюбенко, завідувачка відділу прикладної музеології Державного природознавчого музею НАН України.

Минулого тижня у Львові оголосили переможців конкурсу “Фокус на культуру”. Переможцями стали 9 великих та 11 малих проєктів, загальна сума їх реалізації становитиме 15 млн грн.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,