Рада наприкінці наступного тижня може розглянути кадрові призначення, – Разумков

Новини 26 Квітня, 2020 402
Дмитро Разумков. Фото: відкриті джерела.

Дмитро Разумков. Фото: відкриті джерела.

Депутати будуть звертатися з проханням провести позачергове засідання

Сьогодні, 26 квітня, голова Верховної ради Дмитро Разумков під час брифінгу заявив, що наприкінці наступного тижня може відбутися позачергове засідання ВРУ, на якому можуть розглянути кадрові призначення. Про це пише “Четверта студія” з посиланням на  РБК-Україна.

Разумков повідомив, що йому відома інформація стосовно того, що депутати будуть звертатися з проханням провести позачергове засідання, однак конкретної дати він поки що назвати не може.

“Я думаю, якщо воно все ж таки відбудеться, то відбудеться наприкінці тижня”, – сказав голова Верховної Ради.

Крім того, він додав, що на цьому засіданні можуть бути розглянуті кадрові призначення до Кабінету міністрів, проте поки що відповідне подання зі сторони Кабміну не було зареєстровано у ВР.

“Наскільки мені відомо, є різні бачення кадрових призначень до Кабінету міністрів України, як у фракції “Слуга народу”, так і в інших фракціях”, – сказав Разумков.

Відзначимо, раніше з’явилася інформація, що президент України Володимир Зеленський запропонував екс-главі Одеської ОДА Михайлу Саакашвілі посаду в Кабміні. За словами самого Саакашвілі, він планує займатися переговорами з МВФ. 24 квітня “Слуга народу” запросила Саакашвілі на фракцію, щоб визначитися з його кандидатурою. Однак, як писало РБК-Україна, на цей час необхідного числа голосів за призначення Саакашвілі у нардепів немає.

Коментарі

Позначки: , ,