Рада може ухвалити закон про референдум 26-27 січня, – Корнієнко

Новини 19 Січня, 2021 331

Фото: РБК-Україна

Верховна Рада може 26-27 січня ухвалити в другому читанні та в цілому законопроект №3612 про народовладдя через референдум.

Про це повідомив перший заступник голови парламентської фракції “Слуга народу”, лідер однойменної партії Олександр Корнієнко, пише “Четверта студія” з посиланням на Інтарфакс-Україна.

“Я розділив би на кілька важливих блоків (законопроекти, які ВР планує розглянути протягом 26-29 січня – ІФ). Перший блок – це і наша програмна обіцянка, і те, за що ми багато боролися, – це народовладдя, і той самий закон про референдум, який уже майже півроку опрацьовувався, погоджений з усіма міжнародними інституціями, українськими експертами. Він буде цього тижня на порядку денному. Здається, прямо у вівторок. Тобто, думаю, у вівторок-середу (26-27 січня – ІФ) ми зможемо проголосувати законопроект про референдум, і відкрити можливість для всеукраїнських референдумів”, – сказав Корнієнко.

Верховна Рада ухвалила в першому читанні президентський законопроект №3612 про народовладдя через всеукраїнський референдум 18 червня 2020 року.

 

Коментарі

Позначки: ,