Писали, що мене чекає доля Катерини Гандзюк: Федина розповіла про погрози на свою адресу

Новини 30 Жовтня, 2019 432

Фото: "Про Львів"

Депутату від партії “Європейська солідарність” Софії Федині надходять погрози, у яких з нею обіцяють “розібратися” за те, що вона під час відеотрансляції обурилась тим, як президент України Володимир Зеленський розмовляє з добровольцем у Золотому.

Про це пише “Четверта студіяпосилаючись на телеканал “Прямий”.

“Були погрози, що мене чекає доля Катерини Гандзюк, і що я маю готуватися зустрітись із Сашком Білим. Перед цим, задовго до стріму з Марусею Звіробій, також були погрози. Я подала заяви до Генеральної прокуратури і в МВС. У відповідь мені повернулися листи, в яких зазначається, що погрози, де зі мною обіцяють розібратися, не мають складу злочину”, – зазначила депутат.

Федина також наголосила, що хамство, яке проявив президент Зеленський у розмові з добровольцем під час поїздки у Золоте, є неприпустимим.

“Я щаслива, що нас почули. Але, на жаль, почули тільки форму, а не зміст, який полягає в тому, що ми спостерігаємо ситуацію, яка є неприпустимою. Хамство верховного головнокомандувача щодо захисників України – чи то діючих, чи то ветеранів – є неприпустимим. Хамство щодо учасників акції “Ні капітуляції”, яких порівняли з дощем, що пройшов Україною – тобто, з чимось неважливим – також є неприпустимим. Адже це акції, в яких брали участь десятки тисяч людей, які мають іншу позицію, ніж президент і його команда. Головне завдання сьогодні в тому, щоб президент почув думку інших, а не обзивав їх провокаторами”, – сказала нардеп.

Коментарі

Позначки: , ,