Пункт пропуску “Тиса” заблокували для роботи (ВІДЕО)

Новини 31 Травня, 2020 978

Фото: Варта 1

Потасовка на КПП «Тиса»: пункт пропуску перекрито для руху в обидва напрямки. Водії та пасажири бусів із посилками італійських заробітчан відмовляються розмитнювати свій вантаж і перекривають виїзд із КПП для усіх інших. Зараз там стоїть 50 неоформлених бусів.

Як пише “Четверта студія” про це повідомляє на своїй сторінці уФБ Михайло Ребриш.

Як зазначається, на місце стягнути усі резерви Чопського прикордонного загону та додатково 50 прикордонників із міста Львів, які автівками і щитками заблокували можливість без оформлення покинути пункт пропуску «Тиса».

“За моєю інформацією передісторія така: раніше водії бусів із посилками платити за те, аби в‘їхати без розмитнення на територію України 500€ з буса, а зараз від них вимагають розмитнити вміст мікроавтобуса за ціною 1€/кг, а ті відмовляються. З угорського боку на в’їзд в Україну черга розтягнулась вже на кілька кілометрів. Угорці не запускають нікого на територію свого КПП. Отак;)

Наскільки мені відомо, вчора під час селектору із Зеленським президент закликав усі служби не йти на поступки. Єдина умова – розмитнення товару”, – зазначається у повідомленні.


Коментарі

Позначки: , , , , ,