Призначення Саакашвілі: прем’єр-міністр Грузії виступив із заявою

Новини 10 Травня, 2020 3 174

Грузія не буде розривати дипломатичні відносини з Україною через призначення Міхеіла Саакашвілі на посаду голови виконавчого комітету реформ України.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”, про це повідомляє видання “Новости-Грузия” з посиланням на прем’єр-міністра Георгія Гахарію.

Він зазначив, що посла відкликали  для того, щоб провести консультації на тему, “як захистити наші відносини від авантюристів”.

“Ми відкликаємо посла, щоб ці політичні авантюристи не завадили нашому братньому і стратегічному партнерству і не поставили б під загрозу ці відносини. Це для нас найважливіше. Згодом обов’язково, щоб хтось, ким би він не був, сказав, що буде забезпечено те, щоб в майбутньому не продовжиться втручання в справи іншої країни, як він стримає Міхеіла Саакашвілі, щоб він утримувався від втручання у внутрішні справи Грузії”, – сказав Гахарія.

Він додав, що побоюється “втручання у внутрішні справи Грузії” з боку Саакашвілі. Гахарія хоче отримати гарантії від української сторони, що цього не станеться.

Коментарі

Позначки: ,