Приїхали: діяльність Андрія Садового повністю схвалює лише 13% львів’ян

Новини 03 Липня, 2023 226

Соціологічна група «Рейтинг» оприлюднила результати великого опитування громадської думки на замовлення Міжнародного республіканського інституту.

Про це пише Галінфо, передає Четверта студія.

Проведене опитування показало, що переважна більшість населення вірить у краще майбутнє, позитивно оцінює якість послуг, що надаються місцевою владою, і планує залишатися у своїх містах під час війни з Росією та після її завершення.

Зокрема, результати проведеного опитування показали, що діяльність міського голови Львова схвалює 13% львів’ян, ще 36% – швидше схвалюють. Не схвалює роботу Андрія Садового 18% опитаних.

Варто зазначити, що в загальному рейтингу міський голова опинився на 12 місці. Першість тримають голови Харкова, Хмельницького та Луцька.

Це опитування проведене серед 16 800 респондентів у 21 місті України і є одним з найбільш повних зрізів громадської думки в Україні.

Методологія  

Опитування було проведено Соціологічною групою «Рейтинг» на замовлення Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту у 21 обласному центрі України (у Києві та обласних центрах, де безпекова ситуація дозволяла проводити опитування) з 21 квітня по 22 травня 2023 року методом особистого інтерв’ю вдома у респондентів. Всього було опитано n= 16 800 жителів України віком 18 років і старше. Дані опитування, отримані в кожному місті, було зважено за гендерно-віковими показниками з використанням даних Державної служби статистики України на 1 січня 2022 року.  Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 95% для кожного показника не перевищує +/-3,5 відсоткових пунктів. Середній коефіцієнт досяжності респондентів – 56%.

Коментарі

Позначки: ,