ПриватБанк у ніч проти 14 жовтня “заморозить” операції з картками

Новини 12 Жовтня, 2018 60

Ілюстрація: "Укрінформ"

«Тайм-аут» візьмуть банкомати, термінали самообслуговування та торгові термінали банку

У ніч проти 14 жовтня 2018 року триватиме технологічна пауза в АТ КБ «ПриватБанк», яка загалом може скласти до восьми годин, у зв’язку з оновленням частини архітектури процесингу банку.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на прес-службу банку.

“ПриватБанк запланував перехід на нову версію систем керування базами даних (СКБД) процесингу, що дасть змогу збільшити продуктивність і якість обробки операцій з платіжними картками. Для завершення цієї роботи банк оголосив про планову технологічну паузу процесингу в ніч проти 14 жовтня 2018 року”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомили в банку, в рамках процесу міграції на нову версію СКБД усі операції з платіжними картками банку буде припинено з півночі до 4 ранку, а подальша стабілізація роботи може тривати до 8 години ранку неділі 14 жовтня. Технологічні роботи буде проведено в нічний час, коли навантаження мінімальне, й більшість клієнтів не проводять активних операцій. Також аналогічний «тайм-аут» візьмуть банкомати, термінали самообслуговування та торгові термінали банку.

«Ми просимо вибачення в клієнтів за можливі незручності, але ця робота необхідна для того, щоб ще швидше опрацьовувати все більшу кількість безготівкових платежів клієнтів. Якщо ви запланували добре відпочити в ніч із суботи на неділю, про всяк випадок заздалегідь візьміть із собою в нічний клуб більше готівки. Технологічна пауза в роботі процесингу займе нетривалий час, але не факт, що цей період не збігається з активізацією відвідування бару. Також ми радимо клієнтам перенести на ранковий час активні шопінг-сесії в інтернет-магазинах», – зазначає прес-служба банку.

Коментарі

Позначки: