“Приготуйтесь, Андрію Івановичу, буде дуже боляче!” – Микола Савельєв

Новини 02 Грудня, 2017 148

Андрій Садовий

Львівський журналіст, редактор газети “Ратуша” обіцяє оприлюднити сенсаційний матеріал про крадіжки з міського бюджету

“Увага!!! Раджу прочитати. Насамперед меру Львова Андрію Садовому. Злодії нашого міста. Можливо саме під цим заголовком в наступній львівській “Ратуші” з’явиться по-справжньому сенсаційний матеріал про те, як у місті Львові чиновники і величезна компанія справжніх і фіктивних фірм крала з міського бюджету гроші! Я завжди про це знав і лише тепер, зі скрипом і напівлегально роздобувши деякі документи, зможу зробити ці факти загальновідомими! Фактично – це анонс”, – заявив редактор “Ратуші” Микола Савельєв виданню Форпост.

“Приготуйтесь, Андрію Івановичу, буде дуже боляче! Якщо мене шляк не трафить (а я не маю наміру стрибати в ополонку чи переходити дорогу на червоне світло), то широкі верстви населення дізнаються, чому ЛКП “Львівспецкомунтранс” діяв через фірми, які мали ознаки фіктивності, чому через фіктивні київські фірми діяла фірма “Аве-Львів”, як кошти з львівського міського бюджету переводились в готівку і хто саме може бути до цього причетний, як у відмивці львівських бюджетних коштів були через конвертаційні центри задіяні дніпропетровські конвертаційні центри, зокрема, “Екопоінт – Дніпро” і “Аралія – Груп”, як нецільово використовувались мільйони з міського бюджету, як безпідставно відшкодували за вивезення ТПВ 41 мільйон гривень (!!!!) і яким це чином “АВЕ-Львів” незаконно отримало 20 мільйонів 128 тисяч відшкодувань, а “Санком Львів” – 10 мільйонів 634 тисячі відшковувань наших з вами грошей!”, – анонсує журналіст.

Він також додає, що не знає, “чи вдасться відскочити цього разу від цього убивчо-сміттєвого тарана бургомістру Андрію Садовому, і яким чином він вкотре спробує приплести сюда “центральну владу” і “сміттєву блокаду”, але підказує мені чуття, що хтось в цій історії врешті-решт сяде”.

“І чи не побажає цей хтось потягнути з собою у кримінальну безодню і свій місцевий “дах” – це і є питання – питань… Усі подробиці – в наступній “Ратуші”, – додав Микола Савельєв.

Коментарі

Позначки: , , , ,