Прямі переговори Зеленського з окупаційною владою Криму про відновлення постачання води неприпустимі, – Синютка

Новини 06 Березня, 2020 784
Олег Синютка. Фото "Четверта студія"

Олег Синютка. Фото "Четверта студія"

Ми не допустимо проведення прямих переговорів про відновлення водопостачання в Крим з окупаційною владою. Ні краплі води російським окупантам. Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олег Синютка в коментарі журналістам, пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу фракції.

«Я переконаний, що нам треба зайняти дуже чітку позицію – ні краплі води російським окупаційним військам, ні краплі води російській військовій базі, ні краплі води російським окупантам», – наголосив депутат, коментуючи заяви прем’єра Шмигаля про відновлення постачання води в окупований Росією Крим.

Таке враження, що сьогоднішня влада не відає, що творить. Спочатку вони видають свої справжні наміри, а потім, зрозумівши наскільки чіткою і зрозумілою є позиція не тільки опозиції в парламенті, а позиція всіх українських людей, вони починають виходити із тієї ситуації, в яку вони самі себе завели», – зауважив Олег Синютка.

Депутат також зазначив, що питання не в тому, як пояснює свої заяви прем’єр і не в тих способах подачі води в Крим про які він розповідає.

«Питання в тому, що сьогоднішня влада насправді шукає компроміси з окупантом. Сьогоднішня влада робить все можливе для того, щоб вести прямі переговори з російською окупаційною владою», – заявив Олег Синютка.

«Тому ми не можемо допустити цих речей. Наша перемога, деокупація Криму – в нашій сильній чіткій і послідовній позиції і в співпраці з міжнародними структурами», – підкреслив представник «Європейської Солідарності».

Коментарі

Позначки: , ,