Промова Зеленського у Мюнхені – це потік свідомості, – Тука

Новини 17 Лютого, 2020 746

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука

Президент України Володимир Зеленський не може йти на поступки бойовикам, дозволяючи контролювати кордон. 

Про це в ефірі “Прямого” заявив ексзаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

“Якщо розбирати промову, тези, які висловив Володимир Зеленський під час свого перебування на Мюнхенській конференції, то це можна назвати “потоком свідомості”. Я бачу у людини повну відсутність системи поглядів, бачень, рішень. Якщо взяти для прикладу спільну систему патрулювання. По-перше, я не почув, конкретно спільне з ким. Ви в студії зазначили, що мова йде про так званих представників ОРДЛО.

А з іншого видання мені телефонували, то вони вважають, що Зеленський мав на увазі спільне патрулювання разом з росіянами. Друге, якщо брати, умовно, назвемо це – представники ОРДЛО. То в мене виникає ціла низка запитань, а хто ці люди? Це представники незаконних збройних формувань чи ми будемо їх якимось чином легалізовувати? Відповідного доступу до державного кордону, окрім прикордонників більше ніхто немає. На яких правових засадах оця ідея будується?”, – заявив Тука.

Коментарі

Позначки: ,