Прокуратура Київської області виступила проти Медведчука та Оксани Марченко

Новини 24 Лютого, 2021 419
У Медведчука заявили, що “Слуга народу” хоче віддати їм посаду віце-спікера

Прокуратура Київської області під керівництвом прокурора області Максима Киричука намагається повернути державі майже 35 гектарів землі

Прокуратура Київської області виступила проти Медведчука та Оксани Марченко.

Про це у Фейсбуці повідомляє депутат Львівської обласної ради Юрій Раделицький, пише Четверта студія.

“Прокуратура Київської області під керівництвом прокурора області Максима Киричука вступила у нелегку боротьбу з кумом Путіна, уособленням проросійської політики в Україні – Віктором Медведчуком. Все це задля повернення у державну власність гектарів елітної землі під Києвом”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ще в далекому 2003 році ФК “Динамо Київ” отримало в оренду елітну земельну ділянку, поруч з лісом, розміром майже 10 га, під Києвом, в Обухівському районі. Призначення – для відпочинку спортсменів.

“Однак після цього, спритні ділки провернули ряд махінацій, з передачею в суборенду, з виокремленням земельних ділянок, з реєстрацією права власності на деякі об’єкти та інше. З роками апетит олігарха зростав і тепер загальна площа землі, якою незаконно володіє Медведчук – майже 35 гектарів”, – зазначає Раделицький.

Він додає: “Очевидно, не без допомоги місцевих та вищих чиновників земельні ділянки, разом з об’єктами нерухомого майна, вартістю мільйони гривень опинились у приватній власності ТОВ Інвестиційна компанія “Спорт-Тур”. За традицією, записана компанія не на особисто Медведчука, а на його дружину – Оксану Марченко”.

“Зараз Прокуратура Київської області намагається повернути державі всю вкрадену землю. У світлі нещодавніх санкцій проти Медведчука та пов’язаних осіб, ми повинні дотиснути та повернути все награбоване ним за роки паразитування у нашій країні!”, – підсумовується у повідомленні.

ПРОКУРАТУРА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОТИ МЕДВЕДЧУКА-МАРЧЕНКО ⚡️⚡️⚡️

Прокуратура Київської області під керівництвом прокурора…

Опубліковано Юрієм Раделицьким Понеділок, 22 лютого 2021 р.

Коментарі

Позначки: , ,