Прогулянки на конях неподалік Львова: перелік найпопулярніших локацій

Новини 06 Травня, 2022 293
Прогулянки на конях неподалік Львова: перелік найпопулярніших локацій

Прогулянки на конях неподалік Львова: перелік найпопулярніших локацій

Впоратись з внутрішньою тривогою та відновити своє емоційне здоров’я допомагає відпочинок, зокрема прогулянки на конях. В управлінні туризму та курортів Львівської ОВА підготували місцини Львівщини, де можна прогулятись верхи та досягти психологічної та фізичної рівноваги.

Про це повідомляє Львівська ОВА, пише “Четверта студія”.

1. Відчути єдність з природою, дотик вітру на тілі та намилуватися неймовірними краєвидами лісів і пагорбів пропонує «Shenkel» – прогулянки на конях поблизу Львова. Відкриті щодня з 9:00 до 19:00 год. Для запису на прогулянку телефонуйте 0975194308. Більше деталей на сайті.

«До нас приїжджають за емоціями. Спілкування з кіньми дарує відчуття впевненості, тепла та спокою. Зараз часто чути, що відпочинок не на часі. Ми переконані у протилежному. Людям потрібне відновлення, щоб захищати Україну в тилу: невтомно волонтерити, виховувати дітей, працювати», – запевняє Ігор Войтович, господар Shenkel.

2. На кінні екскурсії усіх охочих запрошує також ранчо «Гута Щирецька». Для діток, які змушені були покинути свої домівки і перебратись на Львівщину, прогулянки верхи організовують на безоплатній основі. Звертайтесь за телефоном 0679933250.

Якщо ви дуже любите тварин і хочете провести вихідні у спокійному місці, тоді візьміть яблук чи моркви і їдьте погодувати коней біля Моршина. Тут це можна зробити абсолютно безкоштовно.

3. За відповідну плату у кінній школі «Хід конем» вам організують фотосесію, ну і, звісно, навчать їздити верхи. Під час занять кінним спортом тренується все тіло, активно працюють м’язи ніг, спини, пресу, рук. Внаслідок цього поліпшується постава, підвищується витривалість, тренується вестибулярний апарат, зміцнюється імунітет і нервова система, знімається напруга і стрес. Деталі за телефоном 0 95 774 91 35.

4. Чекає відвідувачів і ранчо «Скарбова гора». Тут вчать їздити верхи, можна також скуштувати традиційні бургери з дикого кабана, а також новинки, спеціально розроблені для підтримки захисників Маріуполя. Правда, тепер на ранчо не можна заночувати, бо всі місця зайняті.

Від початку війни «Скарбова Гора» функціонує як прихисток для тих, хто вимушено покинув свої домівки. За два місяці прийняли понад 350 осіб, разом з собаками, котами, черепахами і навіть шиншилою. Зі слів господарів, вони будуть функціонувати в першу чергу як прихисток і надалі, до часу, поки не зникне у цьому потреба. Проводить ранчо і кінні походи. Найближча мандрівка вже завтра. Деталі за телефоном 068 4284044.

«Ми ходимо зазвичай на три дні. Дві ночі проводимо поза ранчо. Зустрічаємось о 9.00 на Скарбовій в п’ятницю, пакуємось і о 10:00 маємо бути у сідлах. Повертаємось у неділю до 19:00. Упродовж трьох днів ми проводитимемо верхи по 7-8 годин у сідлі з короткими відпочинками і перервою на обід. Сподіваємось, що природа, наші коні та атмосфера Скарбової допоможе вам вгамувати неспокій, додасть сил та рішучості у нашій спільній боротьбі», – поділився Остап Лунь, власник ранчо «Скарбова гора».

Коментарі

Позначки: ,