Проект «Ідея змінює країну» продовжує мандрівку Львівщиною

Новини 19 Жовтня, 2018 115

Проект «Ідея змінює країну». Фото прес-служба ЛОДА.

Форум відбудеться вже на початку грудня цього року.

Сьогодні, 19 жовтня, організатори молодіжного проекту «Ідея змінює країну» вже вчетверте відвідали райони Львівщини у пошуку цікавих ідей та активних лідерів. Як інформують у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА загалом охопили 5 населених пунктів області, учасниками тренінгів стали понад 170 молодих осіб.

В межах заходу учнівська молодь Куликова, Жовкви, Великих Мостів, Червонограду та Сокаля працювала із різними техніками генерування ідей, напрацюваннями соціальних проектів. Також хлопці та дівчата пропонували шляхи вирішення різноманітних проблемних питань у своїй громаді.

Спікерами тренінгу були – засновниця проекту «Стань журналістом у молодіжному просторі» Вероніка Кашинська, представник ГО «Інститут суспільних ініціатив» Віталій Сергійчук,  громадський активіст, менеджер проектів Назар Жолобович,  голова ВОО Спілки Української Молоді в Україні Андрій Фендик, представник Львівського обласного молодіжного центру Христина Мокрій.

Зазначимо, що фінальною частиною проекту стане Форум ідей, який об’єднає кращих учасників попереднього етапу. Форум відбудеться вже на початку грудня цього року.

Наступна поїздка запланована 24 жовтня у Великосілки, Красне, Буськ, Броди.

Організатори проекту – департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, ЛОО Спілка української молоді в Україні та Львівський обласний молодіжний центр.

Проект «Ідея змінює країну». Фото прес-служба ЛОДА.

Проект «Ідея змінює країну». Фото прес-служба ЛОДА

Проект «Ідея змінює країну». Фото прес-служба ЛОДА.

Проект «Ідея змінює країну». Фото прес-служба ЛОДА

 

Коментарі

Позначки: