Проект бюджет 2021 року спрямований проти ФОПів, малозабезпечених і армії, – нардеп

Новини 28 Вересня, 2020 190
Артур Герасимов. Фото: Прямий.

Артур Герасимов. Фото: Прямий.Артур Герасимов. Фото: Прямий.

Влада Зеленського вбиває малий і середній бізнес, підвищуючи податки, а правоохоронні органи отримують додаткове фінансування на політичні переслідування. Про це заявив співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов під час засідання Погоджувальної Ради, пише Четверта студія.

«Хочу сказати про Бюджет-2021. Ви вбиваєте діяльність ФОПів, малого і середнього бізнесу, а натомість плануєте збільшення зборів і податків з них. Ви скорочуєте субсидії на 3 мільярди, а потім підвищуєте тарифи. Скорочуєте видатки на армію, в той час, коли лояльні до Банкової ДБР, МВС та СБУ отримають додатково мільярди гривень! Це плата за 58 незаконних справ проти Петра Порошенка? Чи це така ціна за те, щоб правоохоронці не бачили тотальну корупцію Зеленського, яка починається з торгівлі посадами, призначення своїх родичів власними помічниками, а закінчується хабарями в 200 тисяч доларів? А в той час ви готуєте пенсіонерів до того, що взимку будуть проблеми з виплатою пенсій», – сказав він.

Крім цього співголова фракції зазначив, що європейські партнери звернули увагу на відсутність євроінтеграційних реформ в Україні за президентства Зеленського.

«Повну деградацію незалежності антикорупційної інфраструктури, згортання реформ та відкат до часів Януковича бачать не тільки українці, а й наші партнери з Євросоюзу. Нещодавно посол ЄС в Україні Матті Маасікас заявив, що ЄС не має в полі зору ніяких великих політичних кроків для подальшої євроінтеграції України в найближчому майбутньому. Це і є оцінка діяльності Зеленського і його команди за півтора роки при владі, коли замість руху в Європу робите все, свідомо, чи не свідомо, щоб повернути країну в орбіту Кремля», – підкреслив він.

Коментарі

Позначки: ,