Про Пустомити у 2019 році Зеленський знав тільки те, що він там колись давав курам концерт, – Омелян

Новини 05 Червня, 2020 6 479

Екс-міністр інфраструктури України Володимир Омелян. Фото надане автором

“Якщо Ви цю саму дорогу будете відкривати третій раз – навіть Зеленський може щось запідозрити…”

Про Пустомити на Львівщині у 2019 році Зеленський знав тільки те, що він там колись давав курам концерт. 

Про це у Фейсбуці написав екс-міністр інфраструктури України Володимир Омелян, коментуючи відкриття дороги “Львів – Пустомити – Меденичі”, яку уже відкривав Володимир Гройсман, пише Четверта студія

“В чому різниця між мишею і Міккі Маусом? Відповідь: піар! Я делікатно написав короткий пост, що сьогодні на Львівщині будуть вдруге відкривати дорогу, яку було збудовано в 2019 році. І запостив посилання на львівське видання, сподіваючись, що цього буде достатньо і натяк зрозуміють. Але, щось знову пішло не так… Бажання Піару і наївна віра в коротку пам’ять – перемогли. Сьогодні було офіційно презентовано першу дорогу в рамках Великого Будівництва. Львів-Пустомити-Меденичі. Т-14-16. На жаль, це така ж нова дорога Зеленського, як і Маріуполь-Запоріжжя, коли з додатково відремонтованих 50 км, на додачу до вже відремонтованих 150 км у 2017-19 рр, зробили піар на цілих 200 км абсолютно нової дороги Зеленського”, – наголосив Володимир Омелян.

Він наголосив, що “Львів-Пустомити-Меденичі” будувалися у 2017-19 рр, з 45 км усього шляху було зроблено близько 40 км.

“У 2020 відремонтували решту 8 км, встановили освітлення у двох селах і гордо сказали – Ми зробили!. Цікавим є також факт, коли говорять про факапи Зеленського – то його команда розповідає, що він став президентом у червні 2019, але був старий парламент і Уряд, тому нічого він змінити не міг. І лише з вересня 2019, коли прийшли його команда в парламент і уряд – спершу вони розбиралися, а потім почали змінювати країну. Правда, уряд Гончарука теж був поганий, то поміняли його на Шмигаля. Тому, Зеленський почав реально працювати лише з березня 2020. Але тут так невдало почалася світова криза і поглибила кризу українську, яка почалася у грудні 2019. Тому, не здивуюся, якщо Зеленський ще й не починав взагалі працювати, бо всі йому досі заважають. І президент досі у нас – Порошенко”, – пише Володимир Омелян.

“Але це коли про факапи. А от коли про перемоги, чи вірніше, коли зроблене чужими руками можливо присвоїти собі – тоді Зеленський став президентом з Червня 2019! Бо, як виявилося, фінансування на цю дорогу вже з червня 2019 виділяв він І байдуже, що до кінця вересня 2019 керівником Укравтодору був ще Славомір Новак, що Дорожний фонд планується на календарний рік і все одно, які у кого вибори. Тендери там всілякі… І про Пустомити Зеленський у 2019 знав тільки те, що він там колись курам концерт давав”, – наголосив Володимир Омелян.

Пісумовуючи, екс-міністр інфраструктури наголосив: “Я щиро вітаю Уряд, що вони прийшли на все готове. У нас так не було, доводилося все самим з нуля робити. Щиро вітаю Укравтодор з першими відремонтованими 8 км у середині будівельного сезону 2020 р! Восени 2020 року порахуємо, скільки відремонтовано км. Чи, як каже Зеленський, скільки «тисяч нових доріг»”.

Омелян також наголошує, що “якщо Ви цю саму дорогу будете відкривати третій раз – навіть Зеленський може щось запідозрити…”.

“До речі, ремонт місцевих доріг Зеленський провалив у 2019, провалює і в 2020. Бо за місцеві дороги відповідають його очільники облдержадміністрацій. Яких він міг призначити з червня 2019”, – підсумував Омелян.

В чому різниця між мишею і Міккі Маусом?Відповідь: піар!Вчора я делікатно написав короткий пост, що сьогодні на…

Опубліковано Volodymyr Omelyan Четвер, 4 червня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,