Президент прибув до Львова

Новини 19 Вересня, 2018 120

Шановні друзі!

Щиро вітаю учасників 25-го – ювілейного – Форуму видавців, що став знаковою культурною подією України та Європи. Воок Forum Lviv відкриває нові можливості для вільного спілкування авторів, видавців, книгорозповсюджувачів і поціновувачів друкованого слова.

Ринок свободи – наскрізна тема, яку репрезентує цьогорічний Форум, – дуже влучно відображає зміст самого заходу та є надзвичайно актуальною для України. Адже протягом усіх років незалежності ми плекаємо ідею свободи як основоположну цінність могутньої і вільної української держави та її громадян. Однак у нинішніх реаліях, у контексті російської агресії, що загрожує суверенітету України і становить смертельну небезпеку для майбутнього об’єднаної Європи, вона набула особливого смислу. Останнім часом ми остаточно усвідомили, чого вартує наша свобода і якою ціною ми відвойовуємо право жити у вільній демократичній країні.

Висловлюю щиру вдячність організаторам за багаторічну віддану працю. Переконаний, що цьогорічний Форум продемонструє унікальну програму читань, публічних розмов і заходів, які сприятимуть активному розширенню вітчизняного видавничого простору, міжнародних культурних зв’язків і реалізації креативних ідей у книговидавництві.

Бажаю всім міцного здоров’я, життєвої наснаги, невичерпної енергії, продуктивної роботи та нових творчих досягнень.

Петро ПОРОШЕНКО

Коментарі

Позначки: ,