Прес-секретар Петра Порошенка оприлюднив лист Міхеїла Саакашвілі

Новини 19 Грудня, 2017 100

Документ написаний російською мовою від руки та містить велику кількість орфографічних і пунктуаційних помилок

Прес-секретар президента України Святослав Цеголко на своїй сторінці у Facebook розмістив лист Міхеїла Саакашвілі, який той адресував голові держави. Судячи з опублікованого документу, текст написаний російською мовою від руки та містить велику кількість орфографічних і пунктуаційних помилок.

“У листі до президента Саакашвілі зізнався, що допускав і допускає багато політичних помилок. Він висловився за деескалацію ситуації, пообіцяв не вдаватися до подальшої дестабілізації і запропонував переговори “з уповноваженим представником”. Натомість, як свідчить штурм Міжнародного центру культури і мистецтва на Алеї Героїв Небесної сотні, свого слова пан Саакашвілі не дотримався”, – прокоментував Цеголко.

Він пояснив, що рішення оприлюднити лист  ухвалене через численні запити ЗМІ, а також маніпулювання його змістом з боку самого Саакашвілі.

Зауважимо, Саакашвілі опублікований прес-секретарем Порошенка лист поки не коментував.

Раніше повідомлялося, що Саакашвілі написав листа президенту “з пропозицією помиритися”. 17 грудня в ефірі одного з телеканалів він підтвердив факт написання листа.

 

Коментарі

Позначки: , ,