Прем’єра вистави “Потрібні брехуни” збере у Львові відомих артистів

Новини 15 Квітня, 2019 266

Прем'єра вистави "Потрібні брехуни" збере у Львові відомих артистів. Фото: GASTROLI.UA

22 квітня 0 19:00, у Львові, у будівлі Національного академічного українського драматичного театру імені Соломії Крушельницької вперше відбудеться вистава “Потрібні брехуни. Про це повідомляють організатори.

Багатому, самотньому та невгамовному мсьє Амількару потрібні висококласні брехуни! Художник-невдаха, дівчинка за викликом, актриса одного з театрів. Усіх їх збирають у дивному заміському будинку. Чому? Та тому що їм пропонують надзвичайну роботу – брехати. І за кожну бурхливу фантазію платить мсьє Амількар. Тож роблять вони все рішуче, з блиском в очах і правдиво! Брехуни знайомляться, закохуються до нестями, і…брешуть, все ж таки… брешуть… Чи ні? Розбирайтеся самі! Адже ви теж запрошені на цю скажену комедію!

Вистава «Потрібні брехуни» зацікавить тих, хто любить гострий сюжет, і тих, хто з повагою ставиться до гарної літератури. Тривалість вистави – 2 год. 45 хв.

До того ж у виставі візьмуть участь відомі українські заслужені та народні артисти: Тамара Яценко, Олексій Вертинський, Вікторія Авдєєнко, Олександр Ромашко та Володимир Кокотуно.

Квитки можна придбати тут

Прем'єра вистави

Прем’єра вистави “Потрібні брехуни” збере у Львові відомих артистів. Фото: GASTROLI.UA

 

Коментарі

Позначки: