​​Представники Львівщини вибороли для України золоті медалі на Європейських іграх

Новини 27 Червня, 2023 59

Щойно відбувся фінал у стрільбі на 25 метрів з пістолета серед змішаних команд. У боротьбі за «золото» зустрілись представники України та Чехії. Зустріч завершилась з рахунком 16:6 на користь України.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

У цій дисципліні нашу державу представили спортсмени зі Львівщини Юлія та Павло Коростильові. За нагороди на змаганнях управління молоді та спорту Львівської ОВА виплатить спортсменам по 80 тисяч гривень. Премії отримають також їхні тренери – Сергій та Валентина Коростильові. 

Спортсмени тренуються в обласній Школі вищої спортивної майстерності та є військовослужбовцями Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України.

Сестра і брат, Юлія та Павло вибороли вже чимало нагород для нашої країни. За підсумками 2022 року Павла визнали найкращим спортсменом Львівщини серед чоловіків. Він заслужений майстер спорту з кульової стрільби. Торік виборов першу для Львівщини ліцензію на Олімпійські ігри у Парижі. Юлія – чемпіонка світу, багаторазова чемпіонка Європи з кульової стрільби, учасниця Олімпійських Ігор. 

Раніше «золото» для України у тандемі з Людмилою Лузан виборола веслувальниця зі Львівщини Валерія Терета.

Коментарі

Позначки: