Правоохоронці затримали 32-річного львів’янина за підозрою у збуті наркотиків

Новини 27 Липня, 2023 85

Як встановили оперативники та слідчі Львівського районного управління поліції №1, зловмисник причетний до збуту наркотичних та психотропних речовин «з рук в руки» мешканцям Львова.

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівщини.

Правоохоронці задокументували факти розповсюдження зловмисником «канабісу» та 24 липня затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України після реалізації ним наркотичної речовини черговому «клієнту».

Під час санкціонованого обшуку у помешканні затриманого, 32-річного львів’янина, поліцейські виявили та вилучили речовини, схожі на наркотичний засіб «канабіс» та психотропні засоби, електронні ваги, засоби для фасування та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Коментарі

Позначки: