Правоохоронці вшанували пам’ять побратимів, які загинули під час виконання службових обов’язків

Новини 22 Серпня, 2018 113

З 1996 року згідно з Указом Президента відзначається Всеукраїнський день вшанування пам’яті загиблих правоохоронців. Про це інформує прес-служба ДПСУ.

Щороку 22 серпня Україна вшановує загиблих працівників органів внутрішніх справ, які загинули виконуючи службовий обов’язок, які самовіддано, ціною власного життя охороняли безпеку співвітчизників, боролися зі злочинністю, захищали територіальну цілісність нашої держави.

Мужність та героїзм наших побратимів під час виконання бойового завдання є прикладом самовідданого служіння Батьківщині, Українському народові, патріотизму і вірності обов’язку, непереборної мужності й стійкості в ім’я миру в нашій державі, в ім’я збереження цілісності України.

Сьогодні, за участі Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова,  Голови Державної прикордонної служби України Петра Цигикала та керівників інших структур, що входять до системи МВС, відбулось покладання квітів до Меморіалу увічнення пам’яті правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків та захисту територіальної цілісності України.

Під час заходів також було відкрито 13 нових меморіальних плит, на яких викарбувані імена загиблих прикордонників, поліцейських, гвардійців та рятувальників.

За чотири роки російської агресії 70 героїв-прикордонників віддали своє життя, захищаючи Батьківщину, 5 – вважаються такими, місце знаходження яких не встановлено.

Державна прикордонна служба України шанує і пам’ятає усіх загиблих героїв.

Коментарі

Позначки: