Права рука Тимошенко Сергій Власенко жорстко розкритикував позицію ЄС щодо скандальної ДТП

Новини 27 Травня, 2023 140

Народний депутат від «Батьківщини» Сергій Власенко опублікував позицію щодо наркотичного ДТП із депутаткою Київ Ради Арʼєвою.

Про це він написав у Фейсбуці, пише Четверта студія.

«1. Вона із «депутатської династії».
2. Вона із династії курців-ввізників легких наркотиків. Тоб-то і ця риса у неї родинна. Тато, за моєю інформацією, свого часу ввозив.
3. Вона із політичної сили, більшість якої виступає за легалізацію легких наркотиків («За» відповідний закон-7. «Проти»-1 (генерал Забродський, який на сьогодні покинув цю політичну силу). «утримались»-3).
Уявіть, що ці депутатські діти будуть творити, коли їх батьки їх легалізують!
4. За наслідками наркотичного ДТП постраждала отримала тяжкі тілесні ушкодження.
5. Постраждала перебувала на пішохідному переході.
6. Ні винуватиця ДТП (так можемо говорити, бо це визнала сама Арʼєва), ні її депутатська родина не прозвітували суспільству про її роль в цьому ДТП допоки це не зробили правоохоронні органи.
7. Вона робила неправдиві заяви, поки прокуратура не вийшла із спростуваннями. Після цього з її боку якось все затихло.
8. Неправдиві заяви-це теж сімейна риса «депутатської родини Арʼєвих». Татові вже доводилось публічно вибачатись за розповсюдження неправдивої інформації.

За таких обставин, вважаю абсолютно обґрунтованою позицію прокуратури, яка вважає, що за таких умов запобіжним заходом повинно бути взяття під варту. На щастя для мажори-депутатки із альтернативою застави.

P.s. Ще раз повторю: тільки уявіть собі, що буде відбуватися із цими брехливо-наркотично-депутатсько-мажорними «дітками», якщо їх батьки легалізують легкі наркотики», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,