Працівники виконкому Дрогобицької міськради йдуть у безоплатні відпустки

Новини 10 Квітня, 2020 224

Фото: ДМР

З метою економії бюджетних коштів

Через погіршення фінансової ситуації, спричиненої запровадженням карантину та з метою економії бюджетних коштів працівники виконавчого комітету Дрогобицької міської ради йдуть у відпустку без збереження заробітної плати. У таку ж відпустку піде й керівництво міста.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на  “Джерела Трускавця”, таку інформацію оприлюднили на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.

– Ситуація, яка склалася, вимагає обмеження фінансових видатків. Запровадження карантину негативно відбилося на фінансовій діяльності не лише комунальних підприємств міста, а й виконавчого комітету міської ради. Ми розглянули можливість тижневої безоплатної відпустки для службовців міськради. Працівники з розумінням поставились до ситуації та погодились на тижневу безоплатну відпуску, на яку виходитимуть почергово. Однак, незважаючи на офіційну відпустку, службовці виконуватимуть свої функції дистанційно, – прокоментував ситуацію заступник міського голови Дрогобича Володимир Коцюба.

Додамо, раніше зі своїх зарплат службовці міськради Дрогобича зібрали понад 500 тис гривень на закупівлю медичного обладнання для Стебницької міської лікарні, куди у випадку спалаху коронавірусу на Дрогобиччині госпіталізуватимуть інфікованих хворих.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,