Працівники «Львівгазу» відключають газ у багатоповерхівках через борги однієї квартири (ФОТО)

Новини 23 Травня, 2021 2 810

Фото: ФБ/Назарій Чорний

«Львівгаз» шантажує відключенням газу багатоквартирні будинки у Львові та продовжує терор не маючи на це право! Мова йде про свавілля працівників «Львівгазу», які впродовж місяця точково, поетапно відключають по декілька стояків у багатоповерховому житловому будинку від газу.

Як пише “Четверта студія”, про це написав на своїй сторінці у ФБ  директор управляючої компанії ТзОВ “Галбуджитлосервіс” Назарій Чорний.

Назарій Чорний повідомив, що 22 травня жертвою “Львівгазу” стали мешканці двох стояків багатоквартирного житлового будинку на вул. Тракт Глинянський, 55, через заборгованість нібито двох квартир по кожному стояку.

«Насправді є інші правові методи боротьби з боржниками! У багатьох випадках люди не витримують зривають пломби і відновлюють подачу газу самостійно. Це небезпечно і може призвести до вибуху газу. Хто за це буде відповідати? Про наслідки, які можуть бути ніхто не думає!», – наголошує Назарій Чорний.

Він також зазначає:

Якими законодавчими актами користується «Львівгаз», коли виключає газ в цілому стояку через заборгованість однієї квартири?

Коли закінчаться типові відключення житлових будинків від газопостачання?

Коли працівники “Львівгазу” відповідатимуть за свої дії?

«Звертаюсь офіційно до Президента України, КМУ вплинути на «Львівгаз» та відновити газопостачання до будинку. Врегулювати це питання на законодавчому рівні і зупинити масовий терор, припинити шантаж багатоквартирних будинків і тримати мешканців будинку у “заручниках” в час пандемії-карантину», – зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: