Працівники екстреної медичної допомоги отримали відзнаки Львівської обласної ради

Новини 30 Травня, 2022 19

З нагоди професійного свята, Дня екстреної медичної допомоги, відзнаки Львівської обласної ради отримали працівники комунального закладу «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської обласної ради.

Привітав медиків перший заступник голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник.

Він подякував колективу за працю, порятунок людських життів та готовність допомагати, а також зазначив, що хоч цього року в Україні вперше відзначають День екстреної медичної допомоги, бригади «швидкої» давно довели свій професіоналізм.

«Працівники нашого Львівського  обласного центру екстреної медичної допомоги – герої медичного фронту. Це щоденна, виснажлива робота на єдину мету – порятунок життя. Здоров’я вам, сили та оптимізму продовжувати роботу та наближати нашу Перемогу! Слава Україні», – звернувся Євгеній Гірник та вручив працівникам відзнаки від імені голови обласної ради та депутатського корпусу.

Грамотою Львівської обласної ради нагороджено Оксану Осколкову, старшого лікаря з медицини невідкладних станів оперативно-диспетчерського відділу Комунального некомерційного підприємства «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Подяки голови Львівської обласної ради отримали Наталія Березюк, яка працює старшим лікарем з медицини невідкладних станів оперативно-диспетчерського відділу та старший фельдшер з медицини невідкладних станів підстанції №2 станції екстреної медичної допомоги «Львів», комунального закладу «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Коментарі

Позначки: