Працівники Дрогобицької районної центральної бібліотеки вже більше 3-х місяців працюють без заробітних плат

Новини 22 Квітня, 2021 76

Працівники Дрогобицької районної центральної бібліотеки вже більше 3-х місяців працюють без заробітних плат

Через колізії з прийомом-передачею Центральної районної бібліотеки та бухгалтерії з утримання Дрогобицької районної ради на утримання Дрогобицької територіальної громади, які тягнуться ще з кінця грудня минулого року, працівники цієї установи вже більше 3-х місяців працюють без заробітних плат.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОО ЄС.

Голова Дрогобицької районної ради Андрій Шевкенич та голова Дрогобицької ТГ Тарас Кучма пообіцяли, що з районного та міського бюджетів будуть виділині відповідні суми – на заробітні плати працівникам культури, понад 800 тисяч гривень.

13 квітня 2021 року, за ініціативи фракції «Європейська Солідарність»відбулося засідання ІV позачергової сесії Дрогобицької районної ради VIІI скликання.

Депутати внесли зміни до районного бюджету та до рішення Дрогобицької районної ради від 29.12.2020 року № 28 «Про передачу бюджетних установ та майна із спільної власності територіальних громад Дрогобицького району Львівської області до комунальної власності об’єднаних територіальних громад Дрогобицького району», якими збільшили обсяг видатків районного бюджету та передали Центральну районну бібліотеку Дрогобицької районної централізованої бібліотечної системи громаді Дрогобича.

«Тільки шляхом діалогу можна вирішити найскладніші питання. Зроблю все, щоб люди отримали свої законно і чесно зароблені кошти», – наголосив керівник Дрогобицького районного осередку «Європейська Солідарність» Андрій Шевкенич.

Надіємось, що працівники Дрогобицької центральної районної бібліотеки та бухгалтерії отримають довгоочікувану заробітню плату.

Коментарі

Позначки: , ,