Працівники аеропорту «Львів» продемонстрували високий рівень підготовки з авіаційної безпеки

Новини 12 Вересня, 2018 1 533

Фото: прес-служба аеропорту "Львів"

Змагалися інспектори п’яти аеропортів України

Команда аеропорту «Львів» стала переможцем конкурсу з авіаційної безпеки.

Як повідомили у прес-службі Міжнародного аеропорту «Львів», 30 серпня в пасажирському терміналі «Миколаївського міжнародного аеропорту» відбулося засідання комітету з авіаційної безпеки та конкурс професійної майстерності інспекторів – операторів з авіаційної безпеки (АБ) на почесне звання «Кращий за професією з АБ», який організувала Асоціація «Аеропорти України» цивільної авіації (ААУЦА).

Як зазначається у повідомленні, у засіданні прийняли участь фахівці з авіаційної безпеки аеропортів та авіапідприємств, керівники департаменту з АБ Державіаслужби, а також представники: силових відомств, які співпрацюють по забезпеченню АБ в авіації та компаній, що виробляють обладнання та системи для АБ.

У другій частині заходу відбувся конкурс з авіаційної безпеки. Головну нагороду Конкурсу – Кубок ААУЦА, виборювали команди аеропортів: Міжнародного аеропорту «Київ» ім. Сікорського, Міжнародного аеропорту «Одеса», Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького, Міжнародного аеропорту «Херсон», Міжнародного аеропорту «Запоріжжя».

«За результатами змагань у трьох номінаціях, Кубок Асоціації уже другий рік поспіль отримала команда ДП МА «Львів» ім. Данила Галицького.
Керівник команди: Василь Крик – відповідальний інспектор з авіабезпеки. Учасники: оператори ТЗК на безпеку: Зоряна Савончук, Володимир Лібер, Тарас Філь та Світлана Семенович», – зазначається у повідомленні.

Фото: прес-служба аеропорту “Львів”

Друге та третє місце, відповідно, вибороли команди: міжнародного аеропорту «Київ» ім. Сікорського та міжнародного аеропорту «Одеса» (ТОВ «МА «Одеса»).

Конкурс показав належний професіональний рівень підготовки інспекторів-операторів з АБ всіх учасників, знання нормативно-правових актів та професійні навички в роботі з доглядовим обладнанням, досконале володіння питаннями технологій, забезпечення догляду на АБ при проходженні пасажирів через пункт контролю, – інформує прес-служба аеропорту.

Коментарі

Позначки: